kolmapäev, 25. oktoober 2023

Tenerife: 3. päev

 Kolmandal koolituspäeval keskenduti tehnikatele, mis aitavad toime tulla stressiga. Kui sind valdavad "rasked tunded", siis kuidas neist aru saada, tõlgendada ja ka aktsepteerida sel hetkel?  Praktiseeriti joogatehnikaid, kuidas osata olla hetkes, tekitada endale "a safe place". 

Õpiti ja harjutati meditatsioonitehnikat, mis aitab nende raskete, keerukate tunnetega hakkama saada ja mitte neid enda sisse lasta.  Kui kõik tundub kasvavat üle pea, korraga on kõike liiga palju, siis kuidas osata teha PAUS. 

Jätkuvalt harjutasime edasi mindfulnessi tehnikaid, et need ikka meelde jääks ja selgeks saaks, sest harjutamine on vajalik. 

Tegime koos kolme minuti meditatsiooni, mida saab praktiseerida just  raskete  tunnete esilekerkimisel.

Tõdesime koos, kui tähtis on selliste tegelikult väga lihtsate mindfulnessi tehnikate õppimine, harjutamine ja hiljem pidevalt praktiseerimine. Nii oluline on olla hetkes, olla praegu, olla tänulik. Nii lihtne on lasta stressil end ära süüa, mis võibki viia läbipõlemiseni.

Koolitus on möödunud seni väga positiivselt ning soov veel ja veel õppida on suur. Loodame, et ka järgmine päev toob midagi praktilist. 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar